Holistische praktijk van Tonia Ris, Epigenetisch en Orthomoleculair therapeut

Huid- en longproblemen...

... en erg veel allergieën (water / voeding / inhalatie / contact en meer)

Het gaat goed met mij! Echt beter dan het afgelopen jaar is geweest.

Daar waar ik normaal al een dikke tintelende lip kreeg als ik mijn man een kus gaf nadat hij een appel had gegeten, heb ik laatst zelf een appel gegeten! Echt geen last van tinteling, kriebel in mijn mond of dicht geknepen keel gehad!

Whoooo, zo bijzonder, als ik er aan denk maak ik nog een sprongetje van blijdschap!

De lichttherapie slaat goed aan, wat het precies doet weten de artsen ook niet precies, maar het heeft een positief effect op huidproblemen. Ik krijg dan alleen UV-B licht. Samen met de hormoonzalf die de communicatie tussen "slechte eiwitten" verbreekt is het probleem bijna opgelost.

Wij waren samen natuurlijk al heel goed op weg. Waarschijnlijk door het gezonde eten sloeg de lichttherapie al snel aan. Normaliter slaat het aan tussen de 4 a 6 weken, ik was na 2 weken terug bij de arts en zagen we al resultaat.

Ik probeer me aan de producten te houden die op mijn lijstje staan, maar soms eet ik ook een lekker bolletje als lunch. Met de supplementen ben ik nog niet gestart maar ik voel me een stuk Happy-er dan een paar weken terug.

Ik slaap beter en het waterprobleem is opgelost! (Wat een drama was dat zeg..!!) Top dat je me daarmee geholpen hebt...zo dankbaar!

(Vrouw 42 jaar) - (red.: Mevrouw is voornamelijk geholpen met opsporen van verstoringen, Quantum Allergy en voedingsaanpassingen)

Wel tips, geen trucs

Eerst water, en de rest komt...

Ons lichaam bestaat voor een heel groot percentage uit water. Geen wonder dat het problemen geeft wanneer je tekort komt.

 

Voed het juiste plantje

Geef aandacht aan de goede dingen en niet aan het negatieve. voed het juiste plantjeWat je aandacht geeft zal groeien. 

 

Count your blessings

Oftewel waardeer wat je wel hebt!

Online consult

In sommige gevallen kan een online consult erg handig zijn. Stel mij een vraag en wij maken een afspraak voor een Skype consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.