Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Grootste slag gemaakt met het darmherstelplan

Referenties Beter door balans

Grootste slag gemaakt met het darmherstelplan

Lieve Tonia,

Darmenprogramma boost your gutDeze week een jaar geleden ben ik in jouw praktijk terecht gekomen met zoveel vage klachten dat ik even niet meer wist naar wie ik toe moest gaan. Ik had een hoge bloeddruk, eczeem, darmklachten, gewichtstoename etc.

Meteen al bij het eerste gesprek voelde ik dat jij wel begreep waar dat allemaal vandaan kwam en dat is zo fijn! In overleg met mijn huisarts, die hier gelukkig helemaal niet negatief tegenover stond, zijn we aan de slag gegaan met ten eerste het darmherstelplan en dan is de grootste slag gemaakt.

Quantum Touch werkt Beter door balans lrQuantum Allergy en Quantum Touch® deden de rest. Met als gevolg dat ik nu geen hoge bloeddruk medicijnen meer gebruik, geen maagzuurremmers, geen cholesterol medicijnen en zo goed als geen puffers meer hoef te gebruiken!

Bovendien voel ik me goed en daar was het natuurlijk allemaal om te doen! Als bonus ook nog paar maten slanker geworden en dan voel je je nog beter!

Fijn dat je bij jou altijd terecht kan met vragen en je altijd zonder oordeel weer mee denkt in oplossingen.

We hebben hard gewerkt en ik ben heel blij met het resultaat! Heel veel dank hiervoor!

(Vrouw 60 jaar)

Aanvulling van de therapeut:

Alle parameters die bij de huisarts ter controle regelmatig werden gemeten, van tevoren, tijdens en na het traject, zijn drastisch verbeterd en zijn allemaal naar normale waarden gegaan.

Verder heb jij een hele mooie transformatie ondergaan als mens en sta je een stuk steviger in je schoenen. Dat is wat mijn werk zo waardevol maakt, dat ik dat van dichtbij mag meemaken. Je bent een topper!

Tags: oververmoeiheid,, opgezette buik, PDS, buikpijn chronisch, darmklachten, hoge bloeddruk