Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Ik heb mezelf terug gevonden!

Referenties Beter door balans

Ik heb mezelf terug gevonden!

Ik kwam bij Tonia met verschillende psychische en lichamelijke klachten. Ik was oververmoeid en snel geïrriteerd. Ik wist precies de reden want de diagnose PTSS was gesteld, maar ik wist niet wat ermee te doen.

Het trauma dat ik had opgelopen belemmerde mij al jaren in het dagelijks leven. Elke trigger die mij aan het trauma herinnerde zoog een hoop energie.

Vermoeid moe slecht slapen3Ik had al een hoop dingen geprobeerd, maar niks hielp mij zodat ik volledig normaal kon functioneren. Ik gaf ook totaal geen grenzen aan aan de buitenwereld, dus liep mijzelf altijd voorbij te rennen tot het echt niet meer ging. Door al deze persoonlijke omstandigheden ben ik er 2 jaar uit geweest, ik kon niet meer werken enzovoort.

Ik ken Tonia al best lang maar er was nooit een belletje bij mij gaan rinkelen dat Tonia mij de goede richting op kon helpen. Ik raakte in gesprek en vertelde haar mijn belemmeringen. Tonia wilde mij graag helpen. En zo zijn wij aan de slag gegaan. Alle buisjes testen bij aanvang totaal zwak en mijn lijf was erg scheef en pijnlijk. De afspraak was om het stap voor stap aan te pakken en dat hebben we gedaan.

Zo zijn wij bijvoorbeeld een aantal keren achter elkaar buisjes gaan resetten (resetten van verstoringen d.m.v. Quantum-Allergy, red) en heeft Tonia mij geleerd mijn lichaam uit te lijnen. Ik had een paar flinke tekorten en ging daarom beter op mijn eten letten. Ik heb ook een aantal supplementen gekregen die mijn lichaam helpen sterk te worden. Tot mijn lichaam even stop riep en ik flink de griep kreeg. Mijn lichaam wilde al het negatieve eruit hebben en dat was de enige mogelijkheid. (Als het immuunsysteem op krachten komt, kan het zelf weer indringers eruit werken of dat nou fysiek of emotioneel is dat maakt geen verschil, red).

Nadat ik de griep had uitgeziekt voelde ik mij al een stuk energieker. We zijn daarna nog even door gegaan om ook nog andere verstoringen op te lossen. En nu voel ik mij zo goed dat ik weet mijn grenzen goed aan te geven. Precies weet wanneer ik mijn rust moet pakken. Ik luister nu naar mijn lichaam. Ik heb het gevoel dat ik weer veel aan kan, net als ieder ander persoon. Het resultaat na een aantal maanden is dat ik mij weer goed voel. Hetgeen wat ik al lang kwijt was heb ik weer terug gevonden MEZELF!

Dankjewel voor alles wat je al voor mij hebt kunnen betekenen! Je bent een topper!
Liefs xx