Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Depressief, neerslachtig, lichamelijk veel pijn...

Referenties Beter door balans

Depressief, neerslachtig, lichamelijk veel pijn...

en bij de artsen geen opties meer hebben….

Ik ben in Juni 2016 bij Tonia beland. Met veel klachten waar niet meer mee te leven was. Nadat ik op mijn dieptepunt was beland had ik mijn eerste Sessie bij Tonia. Met behulp van Quantum Allergy ben ik anders gaan eten. Tarwe/Gluten/Gist heb ik gelaten voor wat het is en ik ben met een dieet begonnen wat door Tonia was aangeraden. Ook met de hulp van vitamines en mineralen die ik veel te kort had in mijn lichaam ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik een flinke boost gekregen.

skyWe hebben in de eerste sessie veel trauma’s en allergieën gereset zodat ik zelf weer nieuwe gewoontes kon ontwikkelen. Bij de tweede sessie 2 weken later was ik een totaal ander persoon. Ik heb in de tussentijd veel stappen ondernomen, was vrolijker, zag het leven weer meer zitten en had een goed gevoel over de toekomst. Was wel nog steeds heel erg moe, maar de depressieve klachten de neerslachtigheid en de lichamelijk klachten werden duidelijk minder.

Bij de tweede sessie nog meer dingen gereset en Quantum Touch op de lichaamsdelen die toch nog steeds wel veel pijn deden. Het was niet meer nodig om verschillende vitamines te nemen en bij het volgen van het dieet voelde ik me lekker en goed. De sessies die daarop volgde ging het eigenlijk heel goed en hadden we de tijd en ik de energie om echt eens wat trauma’s op te ruimen met behulp van Quantum Allergy en Quantum Touch.

Nu ben ik met de hulp van Tonia zelf bezig om mijn leven weer in te richten en heb ik nog alleen pijn op de moeilijke momenten. Ik heb nu zoveel energie en kracht om dit helemaal zelf op te lossen, waarvoor ik Tonia eeuwig dankbaar ben! Met haar geduld, kennis en kracht heeft ze mij geholpen weer energie en ruimte voor mijzelf te creëren en mijn leven in te delen zoals ik dat wil! Dit was iets wat dokters jaren niet gelukt was.

Bloemen hart lrIk raad aan iedereen aan om eens langs te gaan bij Tonia, uit ervaring weet ik dat er geen gebied is waar je problemen hebt die zij niet weet te adresseren of te helpen en vervolgens je er mee leert omgaan.

Ze helpt jou je eigen lichaam en geest weer de baas te zijn en je lekker in je vel te laten voelen! En dat is toch wel de basis voor een gelukkig leven heb ik dankzij Tonia geleerd!

Vrouw (26 jaar)

Tags: energietekort,, immuunsysteem,, vermoeidheid,, ontstekingen,, fibromyalgie,, zelfherstellend vermogen,, spierpijn, reumatische klachten, depressie