Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Heftige migraine en vermoeidheid

Referenties Beter door balans

Heftige migraine en vermoeidheid

Ik ben via een vriendin bij Tonia terecht gekomen. Ik ben al heel lang erg moe en krijg daardoor vaak migraine. Ik had al zo vaak bloed laten prikken maar doktoren konden niks vinden. Ik had zware medicijnen gekregen voor mijn migraine, maar ik had het idee dat er toch nog iets anders moest kunnen. Aangezien voeding één van de belangrijkste dingen is voor je lichaam wilde ik dit graag een kans geven.

Het mooie van de techniek van Tonia vind ik dat je lichaam zo goed weet wat ie nodig heeft. Samen zijn we gaan kijken naar wat oorzaken konden zijn van mijn vermoeidheid en wat de trigger punten waren voor mijn migraine naast vermoeidheid. Eigenlijk alles wat wij besproken hebben was een Eyeopener voor mij.

Inmiddels gaat het veel beter met mijn vermoeidheid en is mijn migraine bijna helemaal weg en gebruik ik geen medicijnen meer! Enkel wanneer ik toch wat minder aan me zelf denk en vermoeider ben door slecht slapen heb ik nog last van migraine. Ik ben ontzettend bij met de hulp van Tonia. Zeker een aanrader om te proberen!

Tags: chronische vermoeidheid en hoofdpijn