Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Rust en slaap terug, pijn weg en veel gewicht kwijt

Referenties Beter door balans

Rust en slaap terug, pijn weg en veel gewicht kwijt

Hieronder een kort overzicht met resultaten van een fijne cliënte met wie ik over een periode van zo’n 4 maanden heb mogen werken, aan een grote transformatie achteraf gezien.

De klachten van haar tenniselleboog die haar al 3 jaar uit de slaap hielden waren na 2 behandelingen verdwenen. We hebben daaraan gewerkt met Quantum Touch en Quantum Allergy technieken. De slaap is ontzettend belangrijk voor herstel, dus dat was een belangrijk begin.

Voor andere klachten was behoorlijk meer werk nodig, maar dan heb je ook wat. Onderliggende stress factoren en verstoringen werden daarom samen opgespoord en stap voor stap aangepakt. Door het aanpassen van het voedingspatroon, inzetten van darmherstelplan en tekorten aanvullen met supplementen werd gewerkt aan o.a. een normale darmflora en optimale schildklierwerking. Maar ook met het inzetten van alle Quantum Share technieken werden grote stappen gemaakt.

Van een chronisch opgezette buik naar geen last meer. Van de 12 kg teveel die zo maar in anderhalf jaar erbij kwamen ondanks diverse diëten, is ze nu al ruim 10 kg kwijt geraakt. Veel meer rust gekregen in eigen huis en omgeving, waar die eerder niet vanzelf was. Wat een mooi mens met een mooie transformatie, top! Zo dankbaar dat ik dit proces mocht begeleiden.

Vrouw 48 jaar

Tags: aanmaak energie,, buikpijn,, transformatie, chronische ontsteking, opgezette buik