Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Huid- en longproblemen...

Referenties Beter door balans

Huid- en longproblemen...

... en erg veel allergieën (water / voeding / inhalatie / contact en meer)

Het gaat goed met mij! Echt beter dan het afgelopen jaar is geweest.

Daar waar ik normaal al een dikke tintelende lip kreeg als ik mijn man een kus gaf nadat hij een appel had gegeten, heb ik laatst zelf een appel gegeten! Echt geen last van tinteling, kriebel in mijn mond of dicht geknepen keel gehad!

Whoooo, zo bijzonder, als ik er aan denk maak ik nog een sprongetje van blijdschap!

De lichttherapie slaat goed aan, wat het precies doet weten de artsen ook niet precies, maar het heeft een positief effect op huidproblemen. Ik krijg dan alleen UV-B licht. Samen met de hormoonzalf die de communicatie tussen "slechte eiwitten" verbreekt is het probleem bijna opgelost.

Wij waren samen natuurlijk al heel goed op weg. Waarschijnlijk door het gezonde eten sloeg de lichttherapie al snel aan. Normaliter slaat het aan tussen de 4 a 6 weken, ik was na 2 weken terug bij de arts en zagen we al resultaat.

Ik probeer me aan de producten te houden die op mijn lijstje staan, maar soms eet ik ook een lekker bolletje als lunch. Met de supplementen ben ik nog niet gestart maar ik voel me een stuk Happy-er dan een paar weken terug.

Ik slaap beter en het waterprobleem is opgelost! (Wat een drama was dat zeg..!!) Top dat je me daarmee geholpen hebt...zo dankbaar!

(Vrouw 42 jaar) - (red.: Mevrouw is voornamelijk geholpen met opsporen van verstoringen, Quantum Allergy en voedingsaanpassingen)

Tags: water,, allergie,, Quantum Allergy,, eczeem, spiertesten