Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

  • Start
  • Van heimwee naar wereldreiziger

Referenties Beter door balans

Van heimwee naar wereldreiziger

Een cliënte vertelde mij heel graag te willen reizen en het liefst naar Australië. Ik zei direct wat gaaf, dat moet je doen als dat kan en je situatie er naar is! Maar zij gaf aan dat ze eigenlijk niet durfde omdat ze al heel lang heimwee had, zelfs op Texel al. En daarbij ook nog een vorm van vliegangst…


Ik zei dat ik het wel een uitdaging vond om haar daarmee te gaan helpen. De technieken die ik daarvoor gebruik als Quantum Touch, Quantum share en Quantum Allergy waren haar al bekend, dus we zijn een aantal keer samen aan de slag gegaan om allerlei angsten, emoties en overtuigingen gerelateerd aan o.a. reizen en ‘weg zijn’ weg te poetsen.

Elke keer werd er weer flinke een stap gemaakt. Wat begon met ‘gewoon’ alleen de reis maar durven boeken, eindigde in een reis van 3 maanden naar Australië en Nieuw-Zeeland. De plaatjes die ze maakte op haar reis glimmen je tegemoet, wat mooi en wat een prachtige reis. Op en top genieten! Geen vliegangst en geen heimwee gehad, tot verbazing van het thuisfront, echt super gaaf. Ik ben zo trots op jou wijffie!!

Na thuiskomst kwam ze bij me langs en wat bleek ze is op nog zoveel meer vlakken gegroeid en veel meer zeker van haar zelf. Dat noem ik nou een transformatie, zo mooi… I love my work!

Kijk hier naar het filmpje: Van heimwee naar wereldreiziger

Tags: Quantum Allergy,, Quantum Touch,, transformatie, Quantum share, vliegangst, heimwee