Holistische praktijk van Tonia Ris, Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut

Referenties

Graag deel ik hieronder de ervaringen en/of reacties van een aantal cliënten, om inzicht te geven in wat er zoal mogelijk is. Uit respect voor de privacy, omdat ik mensen niet in verlegenheid wil brengen gezien de aard van sommige klachten, worden er geen namen bij vermeld.

 

Ik heb mezelf terug gevonden!

Ik kwam bij Tonia met verschillende psychische en lichamelijke klachten. Ik was oververmoeid en snel geïrriteerd. Ik wist precies de reden want de diagnose PTSS was gesteld, maar ik wist niet wat ermee te doen. Het trauma dat ik had opgelopen belemmerde mij al jaren in het dagelijks leven. Elke trigger die mij aan het trauma herinnerde zoog een hoop energie.

Vermoeid moe slecht slapen3Ik had al een hoop dingen geprobeerd, maar niks hielp mij zodat ik volledig normaal kon functioneren. Ik gaf ook totaal geen grenzen aan aan de buitenwereld, dus liep mijzelf altijd voorbij te rennen tot het echt niet meer ging. Door al deze persoonlijke omstandigheden ben ik er 2 jaar uit geweest, ik kon niet meer werken enzovoort.

Ik ken Tonia al best lang maar er was nooit een belletje bij mij gaan rinkelen dat Tonia mij de goede richting op kon helpen. Ik raakte in gesprek en vertelde haar mijn belemmeringen. Tonia wilde mij graag helpen. En zo zijn wij aan de slag gegaan. Alle buisjes testen bij aanvang totaal zwak en mijn lijf was erg scheef en pijnlijk. De afspraak was om het stap voor stap aan te pakken en dat hebben we gedaan.

Zo zijn wij bijvoorbeeld een aantal keren achter elkaar buisjes gaan resetten (resetten van verstoringen d.m.v. Quantum-Allergy, red) en heeft Tonia mij geleerd mijn lichaam uit te lijnen. Ik had een paar flinke tekorten en ging daarom beter op mijn eten letten. Ik heb ook een aantal supplementen gekregen die mijn lichaam helpen sterk te worden. Tot mijn lichaam even stop riep en ik flink de griep kreeg. Mijn lichaam wilde al het negatieve eruit hebben en dat was de enige mogelijkheid. (Als het immuunsysteem op krachten komt, kan het zelf weer indringers eruit werken of dat nou fysiek of emotioneel is dat maakt geen verschil, red).

Nadat ik de griep had uitgeziekt voelde ik mij al een stuk energieker. We zijn daarna nog even door gegaan om ook nog andere verstoringen op te lossen. En nu voel ik mij zo goed dat ik weet mijn grenzen goed aan te geven. Precies weet wanneer ik mijn rust moet pakken. Ik luister nu naar mijn lichaam. Ik heb het gevoel dat ik weer veel aan kan, net als ieder ander persoon. Het resultaat na een aantal maanden is dat ik mij weer goed voel. Hetgeen wat ik al lang kwijt was heb ik weer terug gevonden MEZELF!

Dankjewel voor alles wat je al voor mij hebt kunnen betekenen! Je bent een topper!
Liefs xx

 

Update

Trouwens even een update van mijn kant. Huid is 100x beter geworden, menstruatie is veel minder en keurig op tijd, darmen zijn veel beter!

 

Meer energie en darmklachten opgelost

Buikpijn darmklachten2Ik ben bij Tonia terecht gekomen doordat ik weinig energie had en darmklachten. Ik heb het meeste gehad aan de informatie over voeding en het in balans brengen van mijn lichaam. Ik voel me veel beter nu en zit veel beter in mijn vel.

De klachten zijn sterk verminderd. De buikpijn klachten, die ik elke keer had na het eten zijn weg. Ik ben rustiger geworden en heb zoveel meer energie.

Ik vond alles prettig aan de manier van werken. Duidelijk. Goede uitleg. Ik raad praktijk Beter door balans zeker aan anderen. Omdat ik zoveel geleerd heb over voeding en wat het met je lichaam doet. En natuurlijk omdat ik me zoveel beter voel nu.

 

Ik loop weer te zingen

Na 2 bezoeken aan jou en met aanpassing van voeding en inzet van voedingssupplementen, als ook ontvangen van energie voel ik mij al weer heel wat beter. Ik loop weer te zingen en heb meer energie. Verder heb ik veel minder last van mijn maag en slaap ik meer en beter, zo fijn dank je wel!

Waarvan ik ook hélemaal gelukkig ben geworden is... door de “pure magnesium-olie” waar ik iedere dag m’n armen en benen mee insmeer, heb ik werkelijk nóóit meer last gehad van kramp in m’n benen!!! Zéker een aanbeveling waard... (vrouw, 75 jaar)

 

Jeuk

Ik ben eindelijk van de jeuk verlost, yes wat fijn!! We moesten even graven, maar het probleem is opgelost. ik werd er helemaal gek van en lag er zelfs wakker van. Het probleem lag niet alleen in een aantal allergieën, maar ook zeer zeker ook op het emotionele vlak. Zo prettig dat ik nu handvatten heb gekregen om dit op te lossen en dat de jeuk weg is.

 

Nu begrijp ik wat voeding en stress met mijn lichaam doen

hoofdpijn migraine2Veel meer energie, geen buikpijn of spierpijn meer en nooit meer hoofdpijn. Ook zeker 15 kilo lichter. Wat een verlossing, wat een vreugde. Ik ben er zo blij mee, ik kan het iedereen aanraden! Door middel van heel wat Quantum Allergy behandelingen, eten van (oer)voeding zonder granen, zuivel en suiker samen met het oplossen van een aantal tekorten voel ik mij beter dan ooit, kom maar op! (vrouw, 40 jaar)

Consult op afstand

In deze tijd is een telefonisch of online consult erg handig, bijna normaal al zelfs, er zijn verschillende mogelijkheden. Nieuwsgierig?tonia beter door balans Klein2Suppletie- of voedingsadviezen

Een kort consult kan ook: Stel mij een vraag per mail en wij maken een afspraak voor een kort-op-afstand-consult (minimaal 20 min).

Bijvoorbeeld als je wilt weten welke supplementen jou nu kunnen helpen en hoeveel je er van nodig hebt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.