Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Referenties Beter door balans

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn

Gezondheid kan meer zijn dan alleen vrij zijn van ziekte, het bepaald ook je mate van welbevinden en je energielevel te laag?. De mate van je fit voelen en in staat zijn dat te doen wat je graag wilt. Niet belemmert worden in je beweging, gewoon kunnen slapen als je ‘s avonds je hoofd op je kussen legt en dan ook weer fris en uitgeslapen aan een nieuwe dag kunnen beginnen na voldoende nachtrust.

Geen middagdip of ochtendhumeur, geen obstipatie of racekak, geen stapels pillen voor bloeddruk, maagzuur of hoofdpijn. Maar je vanuit je basis goed voelen, met een immuunsysteem wat van wanten weet en die met gemak ervoor zorgt dat jou lichaam beschermt wordt tegen bacteriën en virussen en andere ziekmakers. Daar kan je zelf iets aan doen, ja je leest het goed zelf!

Als je begrijpt dat eten iets is wat je toch minstens 3 keer per dag doet, en meestal vaker, echt invloed heeft op je staat van zijn, dan kan je er iets aan gaan doen! Dus niet in de modus gaan hangen van “ik heb er toch allemaal geen invloed op of ik ziek wordt of niet”, dat heb je wel. In ieder geval kan je je lichaam zo helpen dat wanneer je ziek wordt het goed in staat is om dit aan te kunnen en te overwinnen.

Tags: veerkracht,, aanmaak energie,, ontstekingsremmend,, gezonde voeding,, energie gebrek,