Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Trainingen en Workshops

Binnenkort start BDB Academy

In de lesruimte naast de praktijk starten we binnenkort met het geven van workshops en trainingen op het gebied van body en mind in balans, Orthomoleculaiere voeding en de invloed op de gezondheid.Workshops en training bij BdB lr

BDB Academy, natuurlijk een onderdeel van Beter door balans geeft trainingen en workshops die je gezondheid positief gaat beinvloeden. Deep learning, oftwel snappen hoe het werkt, bevordert de kans op herstel aanzienlijk. Vol praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt!

Ik bekijk klachten en vragen vanuit een breed oogpunt, gebaseerd op de kennis van Orthomoleculaire voeding, de Epigenetica en Quantum mechanica dat wil zeggen vanuit verschillende invalshoeken. Belangrijke pijlers daarin zijn de wisselwerking tussen organen, emoties, zenuwstelsel, immuunsysteem, hormoonsysteem en omgevingsfactoren.

Heb je interesse in 1 van de volgende onderwerpen als Darmgezondheid, Uit je hoofd - Terug in je lijf, Schildklier gezond, Energieherstel of anders dan hoor ik dat graag!

Afdrukken E-mailadres