Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Lezing Darmgezondheid

Lezing Darmgezondheid

Tijdens een lezing (live-webinar kan ook) Darmgezondheid - Spijsverteren en Darmherstel, vertel ik in een kleine groep over welke mogelijkheden je allemaal zelf hebt om je voeding of gewoontes aan te passen ter verbetering van je spijsvertering en je darmen.

Darmbarriere slijmvliezen beter door balansOpgeblazen gevoel, buikpijn, kramp, diarree of obstipatie…, zo maar een greep uit de darmklachten die een kwart van de mensen in Nederland regelmatig plagen. Ook heftige ziekten als Colitis Ulcerosa, Ziekte van Crohn, IBD of PDS en Darmkanker.

Wist je dat ook veel andere gezondheidsproblemen komen door een onbalans in de darmen? Denk aan vermoeidheidsklachten, emotioneel niet lekker in je vel steken, slecht slapen, eczeem of allergieën. Ik zie het in mijn praktijk regelmatig voorbij komen, mensen die deze klachten als gewoon zijn gaan beschouwen, maar het is niet gewoon. En je hoeft er niet mee te leren leven.

Je kunt er ook anders naar kijken, beter nog, het anders aanpakken en daar vertel ik graag over!

Presentatie

In een presentatie wordt e.e.a. helder gemaakt en natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van je vragen. Natuurlijk zijn mijn antwoorden ruim voorzien van praktische tips, zodat je er direct mee aan de slag kunt thuis.

Ervaringsdeskundig & ervaringen uit de praktijk

Ik deel graag in mijn persoonlijke ervaring en die als therapeut om te illustreren dat er mogelijkheden zijn, ook bij langdurige darmklachten.

Heb je darmklachten en ken je meer mensen met een soortgelijk probleem of interesse en je wilt er meer over leren samen? Preventief je darmen willen optimaliseren mag natuurlijk ook. 

Ik kan over Darmgezondheid zo'n 1,5 tot 2 uur komen vertellen. Nog wel langer ook... ;-)

Praktisch

De kosten zijn vanaf 150 euro voor een groepje van max. 6 personen, excl. reiskosten. Bij mij in de lesruimte naast de praktijk is het mogelijk om meer mensen te ontvangen. Aan huis bij iemand met ruime keuken, kunnen er ook praktische voedingsaanpassingen klaargemaakt worden ter illustratie.

 

Tags: opgezette buik, colitis ulcerosa, ziekte van crohn, prikkelbare darm, opgeblazen buik, buikpijn chronisch, darmklachten

Afdrukken E-mailadres