Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Gezocht medehuurder / gebruiker lesruimte Wormer

Gezocht medehuurder praktijk- en/of lesruimte 

Koetserstraat Wormer

Mijn lichte praktijkruimte is prachtig, maar even te groot voor mij alleen. Daarnaast heb ik ook nog een gedeelte tot mijn beschikking waar mooi (creatieve) workshops, cursussen, trainingen of lezingen (tot 15 personen) gegeven kunnen worden.

Worden jij en ik er blij van?!

Ik ben op zoek naar een medehuurder, zoals bijv. therapeut of coach die aansluiten bij een holistische gedachte of in iedergeval bijdragen aan het welbevinden of blijer zijn van mensen. Naar gelang van het gebruik van de ruimte bepalen we welke maandelijkse kosten overeengekomen worden.

Bijvoorbeeld: we maken een vaste afspraak voor 3 dagdelen in de week, dat zijn 12 dagdelen per maand en kost ong. 325 euro inclusief gas, water, licht en normaal gebruik van koffie/thee. Opruimen en netjes achterlaten dien je zelf voor te zorgen, zodat ik de volgende dag ook weer mijn cliënten netjes kan ontvangen.

IMG 20220214 lesruimte Koetserstraat 4DIn de ruimte is een keukentje met spoelbak, waterkoker en Senseo apparaat aanwezig. In het pand kun je gebruik maken van een toiletgroep voor dames en heren. In de lesruimte staat een groot TV-scherm voor presentaties, een opstelling met tafels en stoelen. Er is een hele grote schuifkast en evt. een grote afsluitbare ladenkast waar je spullen op kan bergen, zodat je niet van alles heen en weer hoeft te slepen.

Afdrukken E-mailadres