Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Meer informatie over praktijk Beter door balans

Praktijk Beter door balans biedt ondersteuning en coaching op o.a. volgende gebieden

zandverstuiving vanaf rug van paard● Optimaal voedingspatroon voor jou
● Gezonde(re) keuzes maken
● Preventie "Eten voor je gezondheid"
● Adviezen m.b.t. voedingssupplementen
● Versterken van je immuunsysteem
● Ontdekken en aanpakken van allergieën en verstoringen
● Opsporen en aanpakken van darmklachten
● Energie ziektebeelden / vermoeidheidsklachten
● Auto-immuun klachten

Praktijk ‘Beter door balans’  wil zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat er, naast de reguliere weg, heel veel mogelijkheden zijn om zélf een belangrijke bijdrage te leveren aan de eigen gezondheid. Jij bent jouw eigen regisseur!

Wat ik je vooral graag wil laten ervaren is dat iedereen, dus jij ook, beschikt over zelfhelend vermogen.

Door je te voeden met de juiste bouwstoffen, voldoende inspanning, ontspanning en vooral door veel genieten, stimuleer je deze zelfgenezingskracht. Je geeft jouw huis een goed fundament en daarmee kan je lichaam doen waar het zo goed in is;  herstellen en indringers buiten de deur houden.

Naast voedingsmiddelen die de gezondheid bevorderen, zijn er ook voedingstoffen die in het algemeen of specifiek voor jouw lichaam, niet zo geschikt zijn. Om de status van je spijsvertering en jouw specifieke behoefte aan voedingsstoffen te bepalen maak ik gebruik van regulier laboratoriumonderzoek of test op speeksel, bloed-, feces of urine.

Daarnaast maak ik gebruik van spiertesten (kinesiologie), ook om eventuele allergieën, voedselintoleranties of andere verstoringen op te sporen.

Vaak is de oorzaak van een klacht niet alleen fysiek. Als er geen verbetering optreedt na voedingsaanpassing, vind ik het belangrijk om te achterhalen welk emotioneel probleem er onder de klachten ligt. Daar heb ik verschillende technieken voor, zoals bijvoorbeeld Limbische anamnese of Self Created Health.

Het kan ook zijn dat er in de hormoonhuishouding iets niet helemaal lekker draait. Dit kan ik op het spoor komen m.b.v. een Bravermantest. Met de uitkomsten gaan we vervolgens op zoek naar een oplossing zodat je zelf, onder mijn begeleiding, op weg kan gaan naar meer balans in lichaam en geest.

 

Beroepsvereniging

Praktijk Beter door balans is aangesloten bij de WBEG, lidmaatschapsnummer: 1403.

Logo WBEG 2018

 

 

 

 

 

Branchevereniging

Praktijk Beter door balans is lid van de branche vereniging NIBIG en middels hen gerigistreerd voor de Wkkgz.

 Nibig logo

Tags: ontgifting,, immuunsysteem,, vermoeidheid,, ontstekingen,, gezondheid,, voedingstekort oplossen,, gezond eten,, gezonde voeding,

Afdrukken E-mailadres