Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Waarom praktijk Beter door balans?

Tonia Ris therapeut bij Beter door balansHet besluit om met Quantum Touch aan de slag te gaan en ook andere opleidingen te gaan volgen tot bijvoorbeeld Epigenetisch Natuurkundig therapeut, komen voort uit mijn eigen ervaringen met (on)gezondheid zijn. Al vroeg werd ik geplaagd door allerlei vage klachten die rond mijn 24ste levensjaar een dieptepunt bereikten. Ik kon niet meer slapen, lezen of me concentreren.

Ik  wist aan het eind van een autorit niet meer hoe ik had gereden, ik vergat alles en had overal pijn. Altijd! Alsof  ik standaard een kater had, maar zonder de pret die er aan vooraf gaat. De mensen om mij gaven aan dat ‘ze dat ook weleens hadden’…

Maar ik had het altijd, 24 uur per dag.

Omdat ik zo oneindig veel klachten had (auto-immuun problemen, zoals later bleek) die zich uitten in oververmoeidheid, heftige buikpijn, hoofdpijn, pijnlijke verklevingen in de spieren, ontstekingen in de gewrichten en meer. Klachten die niet door de reguliere gezondheidszorg werden (h)erkend, ben ik mijn zoektocht naar eigen herstel begonnen.

Via o.a. Touch For Health, Magnetiseren, Fysiotherapie, Bioresonantie, Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Self Created Health, EFT, Psychologie en later Orthomoleculaire Voeding en de zeer diepgaande kennis van de Epigenetica heb ik stap voor stap mijn weg terug gevonden en voelde ik mij, op mijn veertigste, beter dan dat ik mij de 20 jaar ervoor heb gevoeld.

Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gezondheid en welzijn ben ik heel goed geworden in het 'zelf helen'. Hoe je het zelfherstellend vermogen kan bevorderen wil ik daarom graag uitdragen en overdragen aan mijn cliënten:

De reden dat ik voor dit vak heb gekozen en Beter door Balans heb opgezet is om mijn kennis te delen en andere mensen te  begeleiden. Zo hoeft jouw weg niet zo lang te zijn als de mijne!

Neem geen genoegen met een mindere gezondheid of chronische klachten, maar doe er wat aan. Ik geef je graag de handvatten, maar uiteindelijk ben jij degene die ermee aan de slag gaat. En dat je verschil kan maken door het "anders" te doen, hebben er al veel die je voorgingen bewezen!

Maak een afspraak met mij om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen om je welzijn in eigen hand te nemen.

 

Tonia Ris - Beter door balans
  • Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut
  • Quantum Coach - o.a. Quantum Touch- en Quantum Allergy Practitioner
  • BrainQ ECS Therapeut en BrainQ ADHD Therapeut
  • Epigenetisch Therapeut
  • Orthomoleculair Voedingscoach

 

Tags: ontstekingen,, gezondheid,, auto-immuunziekte,, vage klachten,, chronische ziekte,, ME,, fibromyalgie,