Hoe ga ik als Epigenetisch therapeut aan de slag?

Geschreven door Tonia, Beter door balans. Gepost in Articles

Activatie van het stress systeemIk bekijk klachten en vragen holistisch en vanuit epigenetisch oogpunt, met andere woorden vanuit verschillende invalshoeken (ook wel kPNI genoemd). Belangrijke peilers daarin zijn de wisselwerking tussen de organen, de psyche, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hormoonsysteem en omgevingsfactoren.

Wat doe ik concreet?

  1. Behandeling, adviezen & coaching
  2. Klachten in kaart brengen
  3. Adviezen en aanpassingen
  4. Energiewerk
  5. Testen

Alles wat je eet, alle prikkels uit je omgeving; hoe je die ervaart en hoe je er op reageert, is van invloed is je genen, en daarmee op je gezondheid. Dit neem ik als uitgangspunt voor mijn therapie. Als belangrijke pijlers bekijk ik de wisselwerking tussen de organen, de emoties, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hormoonsysteem en omgevingsfactoren.

Door het aanpassen van één of meer factoren kun je zelf je gezondheid positief beïnvloeden! Ik kan je begeleiden in de zoektocht en in het herstel van de balans.

Mijn behandeling en adviezen zijn gericht op o.a.:
In kaart brengen van:
Met behulp van adviezen en aanpassingen in o.a.:
In gang gezet of ondersteund door energiewerk met behandelingen van o.a.:
Testen:

Testen vinden altijd alleen plaats in overleg met of op verzoek van de cliënt. Zo mogelijk krijg je een briefing mee voor de huisarts over wat te laten testen. Mogelijk worden deze kosten dan vergoed. Een laboratoriumonderzoek valt wel onder het eigen risico.

Als je arts het niet kan of wil laten onderzoeken, dan kunnen deze, via mij en tegen betaling, worden uitgevoerd door erkende laboratoriums als RP Sanitas Humanus, Hessels+Grob of Biocoherence. Samen bespreken we dan de uitslagen en wat het vervolg daarop is.

Tags: energietekort,, aanmaak energie,, vermoeidheid,, gezondheid,, auto-immuunziekte,, allergie,, leefstijl aanpassen,, voedingsadvies,, holistische therapie,

Afdrukken