Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

Hooikoorts? Quantum Allergy!

Quantum-Allergy werkt ook heel mooi bij hooikoorts

Wil jij het gesnotter en gesnuf voor zijn? Het is nu dè tijd om aan de slag te gaan met hooikoortsklachten. Juist omdat het nog niet het seizoen is en de pollen niet in de lucht zijn. In maart begint het 'hooikoortsseisoen' voor velen alweer met het bloeien van de els en de hazelaar, gevolgd door de berk.

Vaak weet je zelf al op welke bomen of grassen je een reaktie hebt of rond welke tijd. Daar kunnen we dan mee aan de slag. Ook kan ik middels spiertesten bij je uitzoeken welke pollen, bomen, struiken of grassen jouw balans verstoren, als dat nog niet duidelijk is. Verder kijk ik dan ook, naar welke voedingsmiddelen die de allergische reactie bij jou versterken.

Hooikoorts 85928336.lr

Resetten vindt plaats door middel van Quantum-Allergy, dat is een combinatie van balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage. Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen. Bron: www.quantumallergy.nl

Tags: allergie,, Quantum Allergy,, hooikoorts

Afdrukken E-mailadres