Praktijk voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskundige Therapie & Quantum coaching

7. Niet malen, maar gronden!

Uit de serie "Oververmoeidheid. Wat kan je zelf doen?" - deel 7

In je hoofd zitten malen, kost veel energie

Piekeren, malen, ergeren of bijvoorbeeld géén beslissing nemen zijn allemaal energievreters. Sowieso kost veel in je hoofd zitten tobben veel energie. Hoe zorg je er voor dat je regelmatig uit je hoofd komt? Zeker in deze onrustige tijd, met continu veranderende spelregels en weinig leuke dingen mogen doen, is dat geen overbodige luxe...

Aandacht haalt je uit je hoofd, maakt je mindfull en brengt energie

detail madeliefjes

Ga bij jezelf na wat is het wat jou energie brengt? Meestal is dat wat jou de tijd doet vergeten. Waar je zonder moeite met volle aandacht mee bezig kan zijn. Mensen of een omgeving waar jij blij van wordt en die je graag opzoekt brengen je energie.

Maar ook een mooie groene omgeving een wandeling langs het strand, een heerlijke ontspanningsmassage thuis of bezoekje aan een welness of sauna. Maar ook gewoon een kopje thee in het zonnetje kunnen je erg goed doen. Waar wordt jij blij van? Doen! Meer van waar jij blij van wordt dus.

 

Kom uit je hoofd en ga meer in en met je lijf!

 

Gronden oftewel aarden zorgt ervoor dat je uit je hoofd in je lijf gaat zitten.

Je kunt weer in contact met je lijf komen door lekker buiten in de natuur te bewegen, in het nu zijn of iets graag te "willen" en vooral niet te "moeten". Ook lekker in de aarde wroeten, met kleine kinderen spelen, met dieren bezig zijn of gewoon iets vol aandacht te creëren. Je kan natuurlijk ook een lekker gerecht of mooie tekening maken, op gaan in een breiwerk of een gedicht schrijven.

Quantum Touch

Quantum Touch werkt Beter door balans lr

Maar wat als het jou zelf niet (goed) lukt om uit je hoofd te komen? En je eigenlijk best wel wat hulp zou kunnen gebruiken. Je merkt dat je erg onrustig bent, snel praat, van de hak op de tak gaat in je hoofd of snel van slag raakt door wat iemand zegt. Dan kan Quantum Touch echt een uitkomst bieden.

Quantum Touch is een bijzondere vorm van energiewerk en ook makkelijk om zelf te leren. Ik leer het je graag! Quantum Touch kan je erg goed kan helpen uit je denken en meer bij je gevoel te komen. Zo kan het de mist of onrust in je hoofd en de zwaarte van stress of verdriet doen wegtrekken om zo weer in verbinding met je lijf te kunnen zijn. 

Individuele sessie en/of Training mogelijk

Natuurlijk kent praktijk Beter door balans nog meer mogelijkheden om jou "uit je hoofd en meer in je lijf" te krijgen. Een fijne mogelijkheid is natuurlijk om dit in een individuele sessie te doen.

Zodra de wetgeving rond Corona het toe laat, gaat er ook een leuke training van start! Niet alleen om zelf meer rust in je hoofd te krijgen, bij jezelf te komen en meer balans te ervaren. Deze training bevat prachtige en krachtige tools om je kinderen of andere mensen in je omgeving daarbij te helpen.

Het leuke wat samen leren en ervaren met zich meebrengt is dat je lekker met elkaar kan oefenen. Ondertussen maak je ongemerkt stappen naar het gevoel dat je steviger in het leven te staat en daardoor minder snel van je eigen pad wordt gebracht.

daar wordt ik blij vanWaardevolle voorbeelden van enkele cliënten:

"Ik voel me na de sessie met Tonia zoveel meer mezelf. Ik heb het gevoel dat ik een soort van thuis gekomen ben, zonder dat ik er voor wist wat dat zou zijn. Heel mooi en fijn gevoel."

"Ik dacht een heel moeilijk gesprek te moeten aangaan met een collega die doorgaans erg stroef in de omgang was. Door mijzelf in de piramide te plaatsen zoals ik geleerd heb tijdens een sessie met Tonia, was er slechts een kort en positief gesprek. Wat een verschil. Heel gaaf!"

"Door deze manier van gronden is er zoveel minder chaos in mijn hoofd, het is een soort van lichter geworden en dat geeft rust. Hè, hè. En wat heerlijk dat ik dat nu zelf ook voor elkaar krijg!"

 

Afdrukken E-mailadres